Er toalettpapir giftig? Finn ut kjemikalier i toalettpapiret ditt

Det er en økende bevissthet om de skadelige kjemikaliene i egenpleieprodukter. Sulfater i sjampo, tungmetaller i kosmetikk og parabener i kremer er bare noen av giftstoffene du bør være oppmerksom på. Men visste du at det også kan være farlige kjemikalier i toalettpapiret ditt?

Mange toalettpapir inneholder kjemikalier som forårsaker hudirritasjon og alvorlige medisinske tilstander. Heldigvis presenterer bambustoalettpapir en kjemikaliefri løsning. Les videre for å finne ut hvorfor du bør ha det på badet ditt.

Er toalettpapir giftig?

Toalettpapir kan produseres med ulike skadelige kjemikalier. Høyere konsentrasjoner av kjemikalier finnes i papirer som annonseres som duftende, eller supermyke og luftige. Her er noen giftstoffer du bør være oppmerksom på.

Er toalettpapir giftig

*Dufter

Vi elsker alle et godt luktende toalettpapir. Men de fleste dufter er kjemisk basert. Kjemikaliene kan oppveie skjedens pH-balanse og irritere anus og vagina.

*Klor

Noen gang lurt på hvordan de får toalettpapir til å se så lyst og hvitt ut? Klorblekemiddel er svaret ditt. Det er flott for å få toalettpapir til å se superhygienisk ut, men det er en ledende årsak til vaginale infeksjoner. Hvis du ofte får soppinfeksjoner, kan det være på grunn av blekemiddelet i toalettpapiret ditt.

*Dioksiner og furaner

Som om klorblekemiddel ikke var ille nok ... blekeprosessen kan også etterlate giftige biprodukter som forårsaker kronisk akne, økte fettnivåer i blodet, leversykdommer, reproduksjonsproblemer og kreft.

*BPA (bisfenol A)

Resirkulert toalettpapir er et bærekraftig valg for miljøvennlige forbrukere. Men den inneholder sannsynligvis BPA. Kjemikaliet brukes ofte til å belegge trykte materialer som kvitteringer, flygeblader og fraktetiketter. Det kan forbli på disse gjenstandene etter at de er resirkulert til toalettpapir. Det forstyrrer hormonell funksjon og kan forårsake problemer med immunsystemet, nevrologiske og kardiovaskulære systemer.

*Formaldehyd

Formaldehyd brukes til å styrke toalettpapir, så det holder seg godt, selv når det er fuktig. Imidlertid er dette kjemikaliet et kjent kreftfremkallende stoff. Det kan også irritere hud, øyne, nese, svelg og luftveier.

Petroleumsbaserte mineraloljer og parafin

Disse kjemikaliene tilsettes toalettpapir for å få det til å lukte godt og føles mykt. Noen produsenter vil annonsere toalettpapir som inneholder vitamin E eller aloe, for å få det til å virke som det er gunstig for huden. Imidlertid er produktene tilsatt mineraloljer som kan forårsake irritasjon, akne og kreft.

Bambus toalettpapir er en ikke-giftig løsning

Du kan ikke unngå toalettpapir helt, men du kan bruke et kjemisk fritt toalettpapir som ikke inneholder ekle giftstoffer. Bambus toalettpapir er en ideell løsning.

Yashi bambus toalettpapir er ditt valg for kjemisk gratis toalettpapir

Vi tilbyr rimelig, høykvalitets bambustoalettpapir, med forskjellige sertifikater, som IOS 9001 & ISO 14001 & ISO 45001 & IOS 9001 & ISO 14001 & SGS EU//US FDA, etc.

Er toalettpapir giftig

Ta kontakt med oss ​​for å lære mer om våre bærekraftige toalettpapirprodukter og tjenester i bambus.


Innleggstid: Aug-10-2024